Home
Acties
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
GelPolish
Bruidsnagels
Prijslijst
Wol voor voeten!!
Tips/Adviezen
Contact/Voorwaarden

Bruidsnagels 

Je gaat trouwen? Wat leuk, van harte gefeliciteerd. Dat wordt een bijzondere dag met natuurlijk als één van de hoogtepunten je jurk! Daarbij hoort een mooi kapsel, bruidsmake-up, elegante schoenen en een mooi bruidsboeket. Heel veel te regelen natuurlijk en heb je al over je handen en nagels nagedacht? Je handen worden deze dag het meest bekeken want, iedereen wil natuurlijk die mooie ring aan je vinger zien. Een proffesionele fotograaf zal je handen ook veel fotograferen zoals bij het JA woord, de ringen uitwisselen, terwijl je het boeket vasthoudt en het tekenen van je trouwboekje. Trouwens ook de handen van je aanstaande worden veel bekeken, geef hem ook een heerlijke Man-i-cure voor mooie zachte en verzorgde handen. 

Misschien weet je nog niet precies wat je wilt of wat er mogelijk is en daar kan ik je bij helpen. Van een heerlijke manicure met een mooie nagellak tot prachtige gelpolish of een BIAB behandeling. Bijna alles is mogelijk alleen zet ik geen kunstnagels dus we werken met je natuurlijke nagels. Belangrijk is daarom dat je eventueel een oriënterend gesprek boekt. Misschien kunnen we je nagels al eerder voorzien van een verstevigend laagje rubberbase zodat je nagels niet meer breken en ze tot een mooie lengte kunnen groeien. Boek een oriënternd gesprek dan ook ruim van te voren zodat we op tijd kunnen gaan plannen.

 

Heb je mooie open schoenen? Vergeet dan ook je voeten niet. Zou toch jammer zijn als alles perfect is maar je voeten zien eruit als schuurpapier. Ook voor je voeten is bijna alles mogelijk, laat je teennagels bijvoorbeeld matchen met je vingernagels. Dichte of open schoentjes.....eind van de avond wanneer jullie samen zijn, gaan die schoenen toch uit ;-)

 Voor bruidsnagels reken ik geen extra kosten, deze zijn hetzelfde als voor de normale behandelingen dus geen vervelende verrassingen bij Care4 (alleen maar leuke). Wel komen er voor een oriënterend gesprek extra kosten bij van € 15,-.

Op de dag van de behandeling (2 dagen voor je trouwdag is het advies) wordt je bij Care4 echt in de watten gelegd en zorg ik ervoor dat jouw trouwring nog mooier zal shinen om jouw vinger. 

 


 

 

 

 

Vergeet de handen van de mannen ook niet. Boek voor hem een heerlijke Man - I - Cure.

 

 

 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl