Home
Acties
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
GelPolish
Bruidsnagels
Prijslijst
Wol voor voeten!!
Tips/Adviezen
Contact/Voorwaarden

Salon Care4 ME

Marion van Eijgen

Populierenhof 15

2411SX Bodegraven

 06-44734458

0172-616142 

info@saloncare4.nl

www.saloncare4.nl

KvK 58626212

- Care4 werkt uitsluitend op afspraak, (woensdag de gehele dag gesloten). Tijdens behandelingen beantwoord ik geen telefoon, spreek daarom naam en telefoonnummer duidelijk in en bel ik zo spoedig mogelijk terug of bel tussen 12:00u en 13:00u.

- In de salon is een pin aanwezig, uiteraard kan je contant betalen maar ook via Tikkie/betaalverzoek.

- Je kunt je afspraak tot 24 uur van te voren annuleren, houd rekening met een wachttijd voor het opnieuw inplannen van een afspraak. 

- Wordt deze afspraak binnen 24 uur geannuleerd zal 50% van de kosten in rekening worden gebracht. Binnen 24 uur is het lastig om nog iemand anders in te plannen.

- Bij een vergeten afspraak zal 75% van de kosten in rekening worden gebracht. Vergeet niet dat er speciaal voor jou een plekje gereserveerd wordt. Kom je niet had ik deze plek aan iemand anders kunnen geven waar ik voor jou 'nee' tegen heb gezegd. 

- Te laat komen betekend automatish dat de afspraak komt te vervallen en hier voor ook 75% van de kosten in rekening wordt gebracht.

- Kom je regelmatig te laat of vergeet je meerdere malen je afspraak is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken. 

- Care4 ME kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade aan prive eigendommen mee gebracht door de klant zelf.

- Care4 ME kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor allergische reacties op producten die Care4 ME gebruikt. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met allergieën, mits de klanten Care4 ME hiervan op de hoogte heeft gebracht. 

- Bij pedicure behandelingen is het gebruikelijk dat je met schoongewassen voeten en dito sokken/kousen naar de afspraak komt. In verband met hygiëne en veiligheid kunnen hierop geen uitzonderingen worden gemaakt. Wanneer ik constateer dat dit niet het geval is stopt de behandeling direct en maken we een nieuwe afspraak. Wel wordt 75% van de kosten in rekening gebracht.

(Zolang deze kosten niet zijn betaald is het niet mogelijk om een nieuwe afspraak te maken)

- Wanneer je een afspraak maakt ga je automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden.

 

Tot ziens in de salon

Marion

 

 

 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl