Home
Acties
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
GelPolish
Bruidsnagels
Prijslijst
Wol voor voeten!!
Tips/Adviezen
Contact/Voorwaarden

 GelPolish

Wil jij mooie, verzorgde nagels en langer kunnen genieten van je gelakte nagels? Denk dan eens aan Gellak/gelpolis. Gellak wordt uitgehard onder een lamp en met de juiste behandeling zal je zeker 3 a 4 weken plezier hebben van je mooi gelakte nagels. Op teennagels wel 6 weken!

Van een mooi kleurtje tot de leukste nailarts op je nagels, bijna alles is mogelijk. Ik werk uitsluitend op de natuurlijke nagel. (ik plaats geen kunstnagels.)

Ik werk met de merken; Victoria Vynn, Madam Glam en The GelBottle, echte topmerken voor in de salons. Keuze uit meer dan 200 kleuren!!

GelPolish: Nagelriemen worden zachtjes terug geduwd en nagel wordt voorbereid. Je nagels krijgen een normale basecoat, kleur naar keuze, eventueel nailart en afgewerkt met een topcoat. Bij deze behandeling zal je gelpolish zo'n 2 a 3 weken mooi blijven zitten. Meest geschikt voor de natuurlijke sterke en gezonde nagel. 
 
GelPolish+: Is dezelfde behandeling maar dan wordt er gebruik gemaakt van een rubberbase die de nagel zal verstevigen en zorgt ervoor dat je nagels minder snel zullen breken of scheuren. Meest geschikt voor de dunnere, breekbare nagel. Bij deze behandeling zal je gelpolish zo'n 3 a 4 weken mooi blijven zitten. (1 week garantie*)
 
GelPolish All In: De nagels en nagelriemen worden voorbereid met een mini manicure, hierdoor geniet je nog langer van je gelpolisch omdat deze nog beter en dichterbij de nagelrand aangebracht kan worden. Alle dode huid en losse velletjes worden verwijderd waardoor je gelpolish er nog mooier uitziet. Hier wordt altijd de rubberbase als basecoat gebruikt. (2 weken garantie*)

BIAB Behandeling: BIAB staat voor Builder in a Bottle, wat een gel is en geen gelpolish. Met deze gel kan je 'bouwen' en creër je een mooie verstevigende nagel en waar je bv ook een afgebroken hoekje mooi kan repareren. Met deze behandeling zijn gescheurde nagels verleden tijd en blijven je nagels zeker tot 4 weken prachtig. Na 4 weken heb je een uitgroei welke bijgewerkt zal moeten worden. (3 weken garantie*)

* Garantie geldt alleen wanneer je er een nagelolie bij gebruikt en alle adviezen opvolgt hoe om te gaan met een kunstproduct op je nagels.

BIAB is van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Met BIAB kan je een kleine verlenging maken of een nagel repareren. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan,  cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten." 

Wat doet BIAB voor je nagels en voor wie is BIAB geschikt? De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels stevig en langer worden en blijven – de kans op scheuren is heel klein, maar wel het meeste geschikt voor de korte, medium lengte nagel. BIAB is voor iedereen geschikt, maar met name voor mensen met poreuze en dunne nagels is BIAB een oplossing. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen.

Nailart in overleg; Bij het maken van een afspraak is het belangrijk om op voorhand te weten of je een nailart wilt ivm de tijd die gereserveerd wordt in de agenda. 

Verwijderen van de gelpolish: Bij een vervolgbehandeling is dit inbegrepen mits er een versteviging onder zit. 

Beschadigd gelpolish of gel mijn nagels? Nee dat is bijna onmogelijk, de manier van voorbereiden en verwijderen van gelpolish is schadelijk voor je nagels omdat daar vijlen en/of aceton bij komt kijken wat de nagels enorm uitdroogt. Wanneer je voor herhaal behandelingen kiest, raadt ik ook aan om een laagje rubberbase tussen je natuurlijke nagel en de polish leggen welke je nagel zal beschermen bij de vervolg behandelingen. Niet alleen beschermd rubberbase je nagels maar is ook een perfecte basis voor dunne, flexibele en breekbare nagels.

Op teennagels is gelpolish ook mogelijk, maar dit wel in overleg. Wanner je last van schimmelnagels hebt dan is een laagje gelpolish een mooie oplossing......MAAR juist bij schimmelnagels is het eigenlijk af te raden omdat dit averechts werkt. Daarom altijd eerst in overleg. 

 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl