Home
Acties
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
GelPolish
Prijslijst
Wol voor voeten!!
Tips/Adviezen
Contact
COVID-19

GelPolish

Wil jij mooie, verzorgde nagels en langer kunnen genieten van je gelakte nagels? Denk dan eens aan Gellak/gelpolis. Gellak wordt uitgehard onder een lamp en met de juiste behandeling zal je zeker 3 a 4 weken plezier hebben van je mooi gelakte nagels. Op teennagels wel 6 weken!

We zijn in de salon net gestart met deze behandelingen en het wordt steeds populairder. Van een mooi kleurtje tot de leukste nailarts op je nagels, bijna alles is mogelijk. Ik werk uitsluitend op de natuurlijke nagel. (ik plaats geen kunstnagels.)

Ik werk met de merken; Victoria Vynn, Madam Glam en The GelBottle, echte topmerken voor in de salons. Keuze uit meer dan 100 kleuren!!

GelPolish Only : Nagelriemen worden zachtjes terug geduwd en nagel wordt voorbereid en voorzien van GelPolish. Bij deze behandeling zal je gelpolish zo'n 3 weken (max 4 weken) mooi blijven zitten.
(1 week garantie)

GelPolish All In: De nagels en nagelriemen worden voorbereid met een mini manicure, hierdoor geniet je nog langer van je gelpolisch omdat deze nog beter en dichterbij de nagelrand aangebracht kan worden. Alle dode huid en losse velletjes worden verwijderd waardoor je gelpolish er nog mooier uitziet. (2 weken garantie)

BIAB Behandeling: BIAB staat voor Builder in a Bottle, wat een gel is en geen gelpolish. Met deze gel kan je 'bouwen' en creër je een mooie verstevigende nagel en waar je een afgebroken hoekje mooi kan repareren. Met deze behandeling zijn gescheurde nagels verleden tijd en blijven je nagels zeker tot 4 weken prachtig. Na 4 weken heb je een uitgroei welke bijgewerkt zal moeten worden. (3 weken garantie)

 

BIAB is van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Met BIAB kan je een kleine verlenging maken of een nagel repareren. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan,  cruelty free  en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten." 

Wat doet BIAB voor je nagels en voor wie is BIAB geschikt? De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn. BIAB is voor iedereen geschikt, maar met name voor mensen met poreuze en dunne nagels is BIAB een oplossing. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen.

Nailart in overleg

Verwijderen van de gelpolish: Bij een vervolgbehandeling is dit inbegrepen mits er een versteviging of ruberbase onder zit. 

Beschadigd gelpolish of gel mijn nagels? Nee dat is bijna onmogelijk, de manier van voorbereiden en verwijderen van gelpolish is schadelijk voor je nagels omdat daar vijlen en/of aceton bij komt kijken wat de nagels enorm uitdroogt. Wanneer je voor herhaal behandelingen kiest, zal ik er ook een laagje rubberbase tussen je natuurlijke nagel en de polish leggen welke je nagel zal beschermen bij de vervolg behandelingen. Niet alleen beschermd rubberbase je nagels maar is ook een perfecte basis voor dunne, flexibele en breekbare nagels.

Op teennagels is gelpolish ook mogelijk, maar dit wel in overleg. Wanner je last van schimmelnagels hebt dan is een laagje gelpolish een mooie oplossing......MAAR juist bij schimmelnagels is het eigenlijk af te raden omdat dit averechts werkt. Daarom altijd eerst in overleg. 

In verband met enorme interesse en drukte is het op dit moment voor nieuwe klanten beperkt mogelijk om afspraken te maken voor Gelpolish en BIAB behandelingen welke elke 3 a 4 weken bijwerkingen nodig heeft. Op dit moment is dit alleen mogelijk om een éénmalige behandeling te boeken. Vanaf augustus gaat de agenda weer open.

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl