Home
Wol voor voeten!!
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
Gezicht
Prijslijst
Oriflame
Tips/Adviezen
Contact
NIEUWSBRIEF
Gastenboek


 

Persoonlijke verzorging, luxe en toch niet duur!

 

Persoonlijke verzorging vinden we allemaal belangrijk, maar in deze tijden willen we ook graag op onze centen letten. Daarom geven we extra luxe vaak als eerste op. Care4 heeft hiervoor een oplossing.

In samenwerking met Oriflame ben ik mij gaan verdiepen in de producten van Oriflame en het geven van gezichtsbehandelingen. Mijn gezichtsbehandelingen noem ik dan ook liever verwenbehandelingen. Door middel van extra workshops en cursussen heb ik deze ‘verwenbehandelingen’ kunnen optimaliseren.

Niet alleen kan je jezelf even heerlijk laten verwennen, maar ook laat ik je ervaren wat de producten van Oriflame voor je gezicht doen en adviseer ik, hoe je het beste zelf thuis je huid kunt verzorgen. Natuurlijk zijn de producten van Oriflame ook in de Salon te verkrijgen.

Ik heb me daarom ook gericht op één behandeling FACE CARE die je zelf eventueel kunt uitbreiden met bijvoorbeeld een voetmassage, handmassage, harsen, epileren en/of verven van de wenkbrauwen en wimpers.

 

Hoe ziet de behandeling eruit:

-          oppervlakte reiniging

-          dieptereiniging met peeling of scrub

-          wenkbrauwen epileren (optioneel)

-          korte gezicht-, hals- & decolleté massage

-          masker

-          dag- of nachtcrème

De behandeling duurt 45 tot 60 minuten en brengt je even helemaal tot rust.

 

Neem deze behandeling eens in combinatie met een pedicure behandeling, de Duo Care. Nog meer verwennerij voor lichaam en geest. Echt even 2 uurtjes jezelf verwennen! Deze behandeling is inclusief een heerlijke voetmassage. Tijdens het gezichtsmasker zal ik je voeten heerlijk masseren en ervaar je even totale ontspanning.

 

 

! Mochten er huidproblemen zijn dan zal ik je door verwijzen naar een specialist.

 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl