Home
Acties
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
GelPolish
Bruidsnagels
Prijslijst
Wol voor voeten!!
Tips/Adviezen
Contact/Voorwaarden

 

 LCN Wilde-Pedique silver plus,

de nieuwe standaard in teennagelcorrectie!

We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee je gezien wilt worden. Helaas bij bv schimmelnagels of traumanagels (=beschadigde nagel) kunnen je nagels er niet mooi meer uitzien. Veel vrouwen, maar ook mannen kunnen hierdoor onzeker worden, vooral wanneer de voeten weer in teenslippers gezien mogen worden. 

LCN Wilde-Pedique silver plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijven en perfect resultaat nagestreefd wordt. Met Wilde-Pedique kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op een verantwoorde wijze. Het is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN Wilde-Pedique silver plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. 

Deze LCN Wilde-Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Daarbij wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycose (anti-schimmel) stoffen nog beter ondersteund. Met andere woorden; bij schimmels werkt deze gel door en kan, met de juiste behandeling je schimmel worden tegen gegaan. Schimmels houden niet van zuurstof en door je nagel af te sluiten met nagellak, gel of acryl creër je de ultime leefomgeving voor schimmels en kunnen zo het probleem verergeren. In tegenstelling tot andere gels en/0f acryl producten sluit de LCN Wilde-Pedique silver plus gel de nagel niet af, maar heeft het een 'open' structuur waardoor zuurstof bij de nagel kan. 

LCN Wilde-Pedique kan tevens aangebracht worden als een mooie French (het witte randje). Ook kan Wilde-Pedique gecombineerd worden met nagellak of gellak, mits het geen schimmelnagel is. Bij een schimmelnagel reparatie gebruiken we alleen de Depend O2 zuurstof doorlatende nagellak. 

Hoe ziet een behandeling eruit?

Elke voet en het daarbij behorende 'probleem' is anders daarom wordt er indivudieel gekeken naar wat de juiste oplossing is en kiezen we samen de juiste behandeling. Kies je er voor om 1 nagel te behandelen of wil je graag de mooie French nagel dan worden alle nagels behandeld. 

Eerst worden de nagels ontsmet en behandeld, denk daarbij aan knippen, schoonmaken en frezen. Vervolgens worden de lagen gel opgebouwd en uitgehard onder een UV/Led lamp.

Het spreekt vanzelf dat de LCN Wilde-Pedique met je natuurlijke nagel zal uitgroeien, daarom dient de Wilde-Pedique regelmatig te worden bijgewerkt. Om de 4 tot 5 weken worden de nagels weer bijgevijld en opgevuld. Maak daarom tijdig de nieuwe afspraak. 

Voel je altijd vrij om meer informatie te vragen.

Altijd en overal mooi verzorgde voeten!!

Foto 1: schimmelnagel

Foto 2: traumanagel / stootnagel

Foto 3: French Pedicure gel

 

 Zie prijslijst voor de actuele prijzen. 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl