Home
Acties
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
GelPolish
Prijslijst
Wol voor voeten!!
Oriflame
Tips/Adviezen
Contact
NIEUWSBRIEF
COVID-19

 

Oriflame is het antwoord! 

Oriflame is een bedrijf dat haar oorsprong vindt in Zweden en zich specialiseert in cosmetica op natuurlijke basis. De producten zijn duurzaam gemaakt met zo veel mogelijk pure ingrediënten, en geen van onze producten of grondstoffen wordt getest op dieren.

In 17 brochures per jaar kun je kennis maken met het uitgebreide assortiment dat door de veelzijdigheid iedereen aanspreekt. En dat niet alleen, Oriflame is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee!

 
Oriflame respecteert jou én het milieu!

De Zweedse oorsprong van Oriflame komt terug in de manier waarop onze producten ontwikkeld worden – met respect voor mens én milieu – zodat we de aarde op haar best achter kunnen laten voor volgende generaties. De producten worden samengesteld met zo veel mogelijk pure ingrediënten, en geen van onze producten of grondstoffen wordt getest op dieren. Dankzij de vooraanstaande experts in ons eigen Research & Development Centre worden deze natuurlijke grondstoffen gecombineerd met de beste wetenschap.

Care4 & Oriflame

In de salon werk ik voornamelijk met de producten van Oriflame. Een product waar ik enthousiast over ben en dit graag met de klanten wil delen. De producten zijn allemaal via Care4 te bestellen en vind je het leuk om een workshop thuis te organiseren, gezellig met vriendinnen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Care4 brengt je in contact met een adviseuze van Oriflame, zij zal een enorm leuke avond voor je organiseren waar je alle producten kan testen en natuurlijk ook gelijk kan bestellen. Absoluut een aanrader!!  

VIPKLANT

Ook kan je nu zelf via https://nl.oriflame.com?store=care4pedicuresalon  je favoriete producten bestellen. Het leuke is dat wanneer je zelf gaat bestellen je ook voor gratis producten kan sparen. Maak een account aan, accepteer de cookies, en je bent een VIPKLANT.  (verzenden vanaf €45,- gratis)
 

 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl