Home
Wol voor voeten!!
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
Gezicht
Prijslijst
Oriflame
Tips/Adviezen
Contact
NIEUWSBRIEF
Gastenboek

Oriflame is het antwoord! 

Oriflame is een bedrijf dat haar oorsprong vindt in Zweden en zich specialiseert in cosmetica op natuurlijke basis. De producten zijn duurzaam gemaakt met zo veel mogelijk pure ingrediënten, en geen van onze producten of grondstoffen wordt getest op dieren.

In 17 brochures per jaar kun je kennis maken met het uitgebreide assortiment dat door de veelzijdigheid iedereen aanspreekt. En dat niet alleen, Oriflame is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee!


Oriflame respecteert jou én het milieu!

De Zweedse oorsprong van Oriflame komt terug in de manier waarop onze producten ontwikkeld worden – met respect voor mens én milieu – zodat we de aarde op haar best achter kunnen laten voor volgende generaties. De producten worden samengesteld met zo veel mogelijk pure ingrediënten, en geen van onze producten of grondstoffen wordt getest op dieren. Dankzij de vooraanstaande experts in ons eigen Research & Development Centre worden deze natuurlijke grondstoffen gecombineerd met de beste wetenschap.

 

Care4 & Oriflame

In de salon werk ik voor de gezichtsbehandelingen met de producten van Oriflame. Een product waar ik enthousiast over ben en dit graag met de klanten wil delen. De producten zijn allemaal via Care4 te bestellen en vind je het leuk om een workshop thuis te organiseren, gezellig met vriendinnen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Care4 brengt je in contact met een adviseuze van Oriflame, zij zal een enorm leuke avond voor je organiseren waar je alle producten kan testen en natuurlijk ook gelijk kan bestellen. Absoluut een aanrader!!  


 

 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl