Home
Acties
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
GelPolish
Bruidsnagels
Prijslijst
Wol voor voeten!!
Tips/Adviezen
Kalknagel
Zwemmerseczeem?
Houdbaarheidsdatum
Contact/Voorwaarden

FunghiClear      € 18,-

SPRAY TEGEN SCHIMMELS AAN DE NAGEL EN DE VOET

FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen. De ontwikkelaars hebben goed gekeken naar de bestaande producten en hebben met FunghiClear een product samengesteld dat zeer effectief is en waarmee ook de grootste bron van herbesmetting van een schimmel kan worden behandeld, namelijk de schoenen. Manuka Olie is het hoofdbestanddeel van FunghiClear.

FUNGHICLEAR MET MANUKA OLIE

Manuka Olie is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie wordt gewonnen. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmelremmende werking van Manuka Olie als zeer sterk wordt beoordeeld. Een bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft. 

FUNGHICLEAR

 • is een natuurlijke spray die schimmelgroei remt;

 • kan worden gebruikt bij kalknagels indien deze worden veroorzaakt door schimmels;

 • kan ook gebruikt worden om de schoenen te reinigen. Schimmels verplaatsen zich vaak via de schoen en kunnen zo op andere plaatsen aan de voet opnieuw voor overlast zorgen;

 • bevat natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goede conditie te brengen en daarmee nieuwe overlast voorkomen.

 • bevat verder natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goede
  conditie te brengen en daarmee nieuwe overlast voorkomen;

 • is te gebruiken als deodorant bij overmatig zweten van de voeten;

 • snelle opname van de huid;

 • verkoelend effect;

 • creëert een milieu waarin schimmels niet kunnen leven.

FUNGHICLEAR EN SPORTERS

Eén op de drie sporters kent het fenomeen voetschimmel (Achilles Studie 1999). Sporters lopen schimmels meestal op door na het sporten gebruik te maken van openbare douche- en wasruimten. Door het sporten in gesloten schoenen met vaak druk op verschillende punten van de voet is de huidweerstand laag. De schimmel kan zich dan makkelijk toegang verschaffen tot de huid. Het gebruik van FunghiClear na het douchen zorgt ervoor dat de schimmel zich niet kan hechten en daardoor de voet of de nagel niet kan belasten.

FUNGHICLEAR EN OUDEREN

Ouderen zijn eveneens een makkelijker doelwit voor schimmels. Op hogere leeftijd neemt de huidweerstand af en de voetverzorging wordt ook moeilijker omdat men de voeten vaak niet goed kan drogen. Het preventieve gebruik van FunghiClear kan ouderen helpen schimmels aan de huid en nagel te voorkomen. Doordat FunghiClear een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten insprayen.

FunghiClear is geregistreerd als Medisch Hulpmiddel klasse 1 en alleen verkrijgbaar bij voetspecialisten.

 

Download hier de FunghiClear Bijsluiter.pdf :
Download

Bron: FunghiClear.nl

 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl