Home
Acties
Pedicure
Nagelreparatie LCN
Manicure
GelPolish
Bruidsnagels
Prijslijst
Wol voor voeten!!
Tips/Adviezen
Contact/Voorwaarden

Wol voor voeten!

Nieuw in de salon, Wol voor voeten. Ja inderdaad Wol, de schaapjes hebben een prachtig product bij zich en dit product kan voor ons een fijn hulpmiddel zijn bij diverse ongemakkelijkheden aan de voeten.

Zoals bij;  

Preventieve werking bij duursporten en/of extra belasting van de voeten
Door de eigenschappen van wol kan deze wol helpen om problemen (bijvoorbeeld blaren) aan voeten en/of tenen te voorkomen. Denk hierbij aan hardlopen, wandelen, skiën, dansen, etc.

Blauwe of ingroeiende nagel
Neem een pluk wol. Draai deze om de pijnlijke teen. De sokken zullen de wol op zijn plaats houden. Dit helpt om de druk te verlichten.

Likdoorns
Na het verwijderen van een likdoorn tussen de tenen, eerst de behandelde delen afplakken met bijvoorbeeld Fixomul, dit voorkomt wrijving van de huid. Sla hier een plukje wol tussen/ om de teen, om druk te verminderen. Een hele week dagelijks toepassen om de behandelde likdoorn rust te geven.

Zwemmers eczeem
Omdat wol vochtregulerend en antibacterieel is helpt het ondersteunend bij erge zweetvoeten en zwemmers eczeem. Sla de wol om-en-om tussen de tenen. De tenen liggen nu vrij van elkaar, kunnen ventileren en vocht wordt door de wol opgenomen.
! Bij deze toepassing de wol iedere dag vervangen.

Pijnlijke grote teen (hallux)
Neem een grote pluk wol, trek het in het midden open en leg het om de hallux. Met de sok eromheen zal het op de plaats blijven zitten. Deze methode werkt hetzelfde bij pijnlijke dig.5 ofwel kleine teen.

Pijnlijke voorvoet
Neem een grote pluk wol. Leg deze onder de voorvoet en zet vast tussen de tenen. De sokken zullen de wol op zijn plaats houden.
! Ideaal ook voor skiërs.

Pijnlijke hiel
Neem een grote pluk wol. Sla de wol om de hiel, net boven of onder de pijnlijke plek. Draai het net als een drukverband om de hiel, met een dikker gedeelte om de drukplek

De Wol is op natuurlijke wijze gewassen, gekaard en gekamd en bezit nog de van nature aanwezige wolvet (lanoline), dit houd je voeten lekker zacht. Indien allergisch voor wolvet dit product niet gebruiken.

Producten van schapenwol zijn voor de voeten comfortabel bij warmte en kou en aangenaam bij het dragen. Door de natuurlijke elasticiteit zal de voetenwol zich aanpassen aan de beweging van de voeten. Het vocht absorberend vermogen van de voetenwol maakt dat de voeten blijven ademen en je nooit een klam- en onprettig gevoel zal hebben. Wol voor voeten verzacht de huid en helpt drukplekken te voorkomen.

 

20 gram € 7,50

40 gram € 13,50

 

 

to Top of Page

Care4 | info@saloncare4.nl